Stacks Image 31
En Talisman är ett föremål “laddat” med energi som påverkar dess bärare.

Talismanen har en aktiv energi och tillför en viss energi/egenskap.(till skillnad från en amulett som har skyddande egenskaper).

Talismanen tillverkas i silver, koppar och halvädelsten.

Talismanen har en aktiv Energi som påverkar dig positivt

Stacks Image 32
När jag gör en talisman så går jag helt på min intuition, jag "tonar" in på personen i fråga, antingen personligen eller på en tidigare gjord energimålning. Det är lite som att jag ger healing till smycket jag tillverkar och energin överförs till talismanen under tiden jag gör den. Talismanen görs helt för hand och jag använder mig av silver och koppartråd och av olika stenar såsom Ametist, Hematit, Månsten och Lapis Lazuli.

Man kan säga att jag är som en kanal för healing energin, som jag "laddar" talismanen med. Och såsom healing så kan jag endast i viss mån inrikta den på en bestämd egenskap. 
Det som healingen gör, antingen det är "vanlig" healing eller genom en Talisman är att energin påverkar dig och din kropp positivt för att du skall kunna leva ditt liv fullt ut och också kunna påverka andra människor på allra bästa möjliga, kärleksfulla vis. 
Hur går det till när du får enpersonlig och unikt utformad Talisman

Vi träffas och du erhåller
healing samtidigt som jag målar den energi som jag känner av. Jag berättar vad som kommit fram under healingen. Oftast får jag informationen från en viss växt som hör ihop med dig.

Jag använder sedan energimålningen för att tona in på din energi när jag sitter själv och tillverkar en Talisman (ett smycke) av silver, koppar och ädelstenar.

Vid nästa healingtillfälle får du din målning och din personligt utformade talisman. Både målningen och talismanen innehåller och utstrålar den positiva energi du erhöll under healingen och som är välgörande för dig och din utveckling.
Healing inklusive TALISMAN och ENERGIMÅLNING.
1350:-
Stacks Image 33

Talisman
Personligt utformad efter personlig kontakt eller per mail. 800:-

Talisman
ej personligt utformad, i stället väljer du efter den egenskap du eftersträvar. 475:-
Stacks Image 34
Hej Helena:)
För en tid sen beställde jag en Taliisman av dej som jag trivs mkt bra med. Jag skrev efter en tid hur jag upplevde den och nu känner jag att jag igen vill skriva o berätta.
LÄS MER
Så om det ex. om du vill bli bättre på att kommunicera, så kan Talismanen påverka och inspirera dig att göra de rätta valen i harmoni med dig själv och din ande.
Jag kan ju inte lova att det blir som du vill för att du har en Talisman men jag är övertygad att du blir en mer harmonisk och älskvärd person om du blir påverkad av "universums" healingkraft genom Talismanen under en längre tid.

Alla föremål innehåller en specifik energi som man kan känna genom psykometri. Enligt min uppfattning tillförs Talismanen en mer fokuserad och riktad energi än ett föremål vilket som helst, vilket innebär att påverkan blir kraftigare.
Ps. Universum får du läsa som du vill, en del säger Gud, Den store Anden, Kraften eller vad man nu tror på, alla är naturligtvis lika rätt: Ds.
Stacks Image 35