Natur-Energi-HEALING

Stacks Image 28
Vad händer vid en healingsession:

Behandlingen tar ca 20-30 minuter och sker under tystnad med endast lite mjuk musik i bakgrunden.

När jag förmedlar healing så står eller sitter jag, utan att vidröra, snett bakom klienten som sitter bekvämt på en stol. Jag slappnar av mer och mer för att tona in mig på kraften samtidigt som jag fokuserar på univesum/kraften. Jag ger så att säga endast adressen till den människan som behöver healas.

En kraft, en kärlek strömmar genom min kropp till mottagaren och ibland kan både du och jag bli väldigt emotionellt berörda.

Under behandlingen kan du uppleva olika saker såsom ljusfenomen, bilder, färger, värme/kyla, starka känslor och trötthet. Några klienter känner inget speciellt utan upplever bara en avkopplande känsla i kroppen.

Efter behandlingen vilar du några minuter, och därefter ges tillfälle att ställa frågor och prata.

Man kan känna sig lite konstig i ett par dagar efteråt eller till och med känna sig lite sämre, men det är inte konstigt och går över. Är du orolig eller om det inte avtar så tar du kontakt med mig igen!

Healingen ger en känsla av harmoni och välbefinnande. Man känner sig starkare vilket kan påverka och påskynda kroppens egen läkande förmåga. Mottagaren kan också känna sig gladare och därigenom få ett positivare tankesätt.  

Energin från healingen håller i sig och verkar i kroppen under 2-3 dagar. Var extra snäll mot dig under dessa dagar och försök att vila om du kan. Drick gärna mycket vatten dagarna efteråt då det hjälper dig eftersom det kan bli en utrensning i kroppen. Ibland så tar det lite tid innan du märker en större positiv förändring.
Stacks Image 30